Vil mobiltelefon-jammere forstyrre andre elektroniske enheder, mens de er på arbejde?

2022-05-13

Mobiltelefonsignaljammere kan kun blokere mobiltelefonsignaler og har ingen effekt på andre elektroniske enheder. Det elektromagnetiske signal, der udsendes af mobiltelefonens signaljammer, er helt inden for det specificerede arbejdsfrekvensbånd og kan kun blokere kommunikationssignalet. Og et sådant signal er altid i en relativt statisk tilstand og vil ikke påvirke noget elektronisk udstyr.



Under arbejdsprocessen scanner mobiltelefonens signalblokerer den lave frekvens af den forrige kanal til den høje frekvens med en bestemt hastighed. Denne scanningshastighed vil forårsage forvansket interferens i informationssignalet modtaget af mobiltelefonen, og mobiltelefonen kan ikke detektere normale data fra basestationen, hvilket resulterer i, at der ikke kan etableres forbindelse til basestationen. Det fænomen, som mobiltelefonen præsenterer, er et søgenetværk. Mobiltelefonen har intet signal og intet servicesystem.


I øjeblikket er signalhæmmere alle bånd. Kan blokere alle 2G3G4G-signaler, 2.4GWIFI-signaler og Bluetooth-signaler. Princippet er at forstyrre mobiltelefonmodtagelsen. De frekvenser, der sendes af basestationer og trådløse routere, er afskærmet.


Derfor kan andre elektroniske enheder end ovenstående frekvenser fungere normalt.


Men hvis frekvensen er for tæt på frekvensen af ​​mobiltelefonens signal jammer, vil den også blive forstyrret, såsom omkring 700M trådløs mikrofon. Dette er meget tæt på frekvensen for CDMA (870-880MHz), så den trådløse mikrofon kan ikke fungere korrekt på nuværende tidspunkt.









We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy